Menü Bezárás

Három tipp a sikerhez, társkeresőknek

társkereső oldal

A társkeresés művészet, tudomány és szerencsejáték egyben. A sikerhez vezető út itt is göröngyös, de kis odafigyeléssel el lehet kerülni a nagyobb szívfájdalmat okozó buktatókat.

1. Légy türelmes. Már a hatodik társkereső oldalon regisztrálsz a héten? Nem biztos, hogy így növeled az esélyed a párra találásra. A nagy számok törvénye azt sugallja, hogy minél több regisztrált (és aktív) tagja van az adott oldalnak, annál nagyobb számban vannak fent olyanok, akik megfelelnek az igényeidnek, de így is időre (és Fortuna kegyeire) lesz szükséged, mire a különféle ajánlórendszerek révén belebotlasz majd az igaziba.

2. Mutasd be magad. Sokan nehezítik meg saját dolgukat azzal, hogy nem töltik ki a bemutatkozásukat, nem töltenek fel képet magukról, és mikor egy potenciális jelöltnek számító társkereső a profiljukra téved, nincs semmi, ami felkeltené az érdeklődését. A kép már önmagában nagyon sokat jelent, de talán az írott bemutatkozás a legfontosabb: kik vagyunk, milyenek vagyunk és mit keresünk.

3. Légy erős! Gyakran tűnhet úgy, hogy az internet manapság elsősorban a névtelenség puha leplével takarózó trollok játszótere, márpedig a cinikus, bunkó megjegyzések könnyen kedvét szeghetik az arra érzékenyeknek. Szinte mindenhol van lehetőség az ilyen felhasználók jelentésére, letiltására, érdemes élni ezzel a lehetőséggel és koncentrálni helyettük a társkeresésre.