Menü Bezárás

Mattel termékek gyermeke örömére

Thomas a gőzmozdony

Mattel termékek gyermeke örömére

Szülőként sokszor kihívást jelenthet a piacon jelen levő márkák közül kiválasztani azt, amely mind minőség, mind ár tekintetében megfelelő. Ha olyan terméket szeretne beszerezni, mely hosszú időn át szolgálja majd gyermeke szórakozását, akkor ne hagyja ki webáruházunk ajánlatait!  A gyerekek kedvence, a Thomas a gőzmozdony, a Matteltől kedvezményes áron rendelhető meg. Az aranyos járgányok sok apróság szívébe belopták magukat, s a jelentkező vásárlói igényeknek eleget téve dobta piacra a híres cég a mese szereplőit. Természetesen nem csak a kisfiúk találják meg a számukra kedves figurákat, hanem a lányok is. A cég egyébként is a Barbie babákról vált híressé, melyekre saját gyermekkorából valószínűleg Ön is emlékszik. Napjainkra olyan széles választékot alakított ki a világmárka, melyben minden kislány talál kedvére való babát, és hozzá tartozó kiegészítőket.

A különféle szakmákat képviselő babák külön ruhatárral, ékszerekkel, s sokszor háziállatokkal vásárolhatóak meg, így a gyermekek nem csak egy babát, hanem komplett szettet kaphatnak. Ezek a játékok egyetlen kislány szobájából sem hiányozhatnak, hasonlóan a nagy népszerűségnek örvendő Monster High babákhoz. A szörnyszülöttek szintén a tévéből váltak ismertté, és démoni kiegészítőik, valamint extravagáns ruhatáruk sok gyermek szívéhez állnak közel. Válogasson a jatek-vilag.hu Mattel babái között, és garantáltan örömet fog okozni a megajándékozott kislánynak!

Általában fiúk körében kedveltek a matchboxok, de sok lány is rajong a sebességért és a különféle sportos járgányokért. A cég a hagyományos, hátrahúzhatós típusok mellett munkagépekkel, valamint külön pályával ellátott darabokkal is kedveskedik a gyermekek számára.

A különlegességek kedvelőinek világító sellő Barbie, vagy éppen elektronikus kutyus is kapható, de a Barbie-t ábrázoló kártyajátékok, és a szettben kapható MB kisautók is beszerezhetőek a jatek-vilag.hu webáruházból. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, vagy csak egy hétköznapi meglepetésről, nálunk garantáltan megtalálja gyermeke új kedvencét. A legnagyobb világmárkák, party kellékek, babák és plüssállatok, Furby újdonságok, Barbie babák, Pókember figurák, Star Wars lézerkard, és hatalmas Ravensburger kirakók – mindez egy helyen, a jatek-vilag.hu-n!