Menü Bezárás

A gn edények típusai

Gn edény

Azokban az esetekben, amikor étkeztetéssel, vagy vendéglátással foglalkozunk, fontos, hogy tisztában legyünk az aktuális törvényekkel, valamint a szabványokkal, melyeket az étel tálalása során alkalmaznunk kell. Az egyik legfontosabb a Gn edény használata. Kialakításának és alapanyagának köszönhetően tökéletesen megfelel a hatályban lévő higiéniai szabványoknak, arról már nem is beszélve, hogy nagyban megkönnyíti az ételek tálalását és tárolását is. Anyagának köszönhetően rendkívül ellenálló, így hosszú távon használható. Több fajta gn edényből választhatunk, hiszen manapság jelen van a piacon a rozsdamentes, a perforált és a csúszó füles megoldás is, mind-mind arra hivatott, hogy az ételeket megfelelően tudjuk tárolni és szervírozni. Amennyiben egyszerre több fogást szolgálunk fel, figyeljünk arra, hogy minden ételt külön edénybe tegyünk az asztalra, hiszen így a vendégek könnyedén ki tudják választani, hogy mit szeretnének enni. Ezen felül az edény nagy előnye, hogy speciális tartóban tárolható, amely képes arra, hogy melegen tartsa az ételt.