Menü Bezárás

Erotikus karrier, de kinek való?

erotikus munka

Sokat panaszkodnak mostanában a producerek, mert egyre kevesebb filmre van megrendelés és igény, hiszen az internetes pornó kiszorítja a hagyományos filmeket a piacról. Azért igény mindig volt és lesz csinos lányokra. Nézz körül a red-life.net erotikus munka portálon.

Elég csak megnézni egy erotikus ügynökség weboldalát, több száz, esetenként ezer arcot és művésznevet is találhatunk. De ebből általában csak 40-50 lány dolgozik aktívan. Hogy miért? A szakmában nagy a fluktuáció. Előfordul például, hogy valaki szerelmes lesz, és csak leszbi jeleneteket vállal, vagy teljes egészében abbahagyja a szakmát.

Új jelentkezők azonban mindig akadnak, és a jelentkezés is nagyon egyszerű. A legtöbb helyen csak egy adatlapot kell kitölteni, külsőre vonatkozó adatokat megadni, és természetesen képet feltölteni. De természetesen sok lány ajánlja a barátnőjét is. Ezenkívül pedig a szórakozóhelyeken is találkozni olyan emberekkel, akik felajánlhatják az erotikus munka lehetőségét, akár a klasszikus modellek esetében is.

Miért kezdik el a lányok ezt a fajta munkát?

Többnyire anyagi okai vannak. Van akinek egyszerűen a megélhetéshez szükséges, de egyre több fiatal lány kénytelen az egyetemi tanulmányait erotikus munkákból finanszírozni.
De az ügynökségek is izgalmas dolgokkal kecsegtetnek. Például sok utazással mindenfelé a világban. És persze, hogy sztárok lehetnek.
Cserébe persze bizonyos dolgoknak meg kell felelni. Nem mindenkiből lesz sztár. Egy nőnek szépnek, igényesnek, ápoltnak kell lennie. Ezenkívül pedig megbízhatónak és önállónak. Míg a külső adott, ez a belső tulajdonságokkal már nem minden esetben párosul. A jelentkezőknek jó ha a 10 %-a kap munkát. Ugyanis van, aki már rögtön milliókat akar keresni, van aki csak úgy vállalná ha felismerhetetlen, és amúgy se kelljen semmit csinálni, és van aki mindenbe bele akarna szólni.

És amiben gyengék vagyunk, nem csak ebben a szakmában, az a nyelvtudás hiánya. Aki sokat szeretne keresni erotikus munkával, külföldi produkciókban is szeretne részt venni, annak elengedhetetlen minimum az angol.