Menü Bezárás

Haladjunk a korral…

fűszerek

A hozzám hasonló korú emberek, (noha nem vagyok aggastyán),szeretik ha készpénz van a kezükben, mert biztonság érzetét adja. Na de, a 21. században élünk. Haladni kellene a történelemmel, a korral. Miért is említem ezt? Mi fűszerek forgalmazásával foglalkozunk.
Az egyik este, egy baráti társaságban vitáztam egy hölggyel. Ő azt állította, hogy márpedig ő nem fog soha webáruházból rendelni, úgy, hogy a bankkártyájával fizessen, hiszen akkor biztosan lenyúlják a rajta lévő összes pénzt. A városi legenda ez, nehéz ellene bármit tenni, be van itódva egyes, erre hajlamos emberek, elméjébe.
Hogy is van ez?
A legtöbben azt hiszik, hogy, ha bankkártyával fizetnek egy webáruháznak, akkor azt a webáruházban kezelik, intézik. NEM. Mihelyt arra kattint a vevő, hogy bankkártyávak szeretne fizetni, átirányítja a rendszer egy szuperbiztos, a bankok által üzemeltetett, titkosított banki webhelyre, ahol a tranzakció létrejön. Erről a webáruház mit sem tud. Ha a vevő vissza akar lépni az áruház oldalára, akkor azt külön, a fizetés után kell megtennie. Tehát két külön rendszerről van szó. Egy a webáruházi, egy a szupertitkos banki. A webáruház, bármennyire is tisztességtelen, vagy nem, nem élhet vissza a vevő adataival, bankszámla titkaival. Tökéletes a biztonság.
Az, aki megtapasztalta a webáruházak adta kényelmes vásárlási lehetőséget, a bankkártyás fizetéssel együtt, azt, hogy csak egyszer csak jön egy csomag az általunk vágyott árukkal, és semmi dolgunk sincs, csak az átvételt kell nyugtáznunk egy aláírással, az nem akarja alább adni. Erre a legjobb bizonyíték, az egzotikusfuszerek.hu többféle fizetési lehetőségei, utánvétes, bankkártyás, előreutalásos, PayPal-os fizetések.