Menü Bezárás

1 megapixeles IP kamerák kis irodák, boltok számára

ez a kültéri, wifi-s IP kamera

Kültérre egyre több kamerát szerelnek fel a szakemberek, pontosan azért, mert így a biztonság is sokkal nagyobb lehet. Fontos azonban, hogy amikor ilyen készülékek beszerzésén gondolkozunk, csakis minőségi megoldásokat válasszunk, hiszen így érhetjük el azt, hogy minden szempontból megbízható legyen a rendszer.

Az olyan típusú készülék, mint a Wansview NCM-752GB IP kamera remek választás lehet, hiszen rengeteg plusz funkcióval rendelkezik, ez mellett pedig ár tekintetében is elfogadhatónak mondható. Ez a kültéri, wifi-s IP kamera egy belső antennával rendelkezik, amelynek köszönhetően vezeték nélkül is könnyedén tud kommunikálni a központtal, ez mellett pedig 24 darab led is található benne, amelynek köszönhetően akár 20 méteres távolságig is könnyedén ellát.

Ez természetesen éjszakai időtartamra is vonatkozik. Ez mellett pedig teljes egészében időjárás álló, így nem okoz számára problémát sem az eső, sem a nyári meleg, valamint a téli hideg levegő sem. A külsejét tekintve pedig szintén egy vissza fogott darabról beszélünk, így meglévő környezetekbe is könnyedén beilleszthető.