Menü Bezárás

Málna bonbon – kézműves csokoládé

A málna és a csokoládé lágy keveréke az örök kedvencek közé tartozik. A málna enyhén savanykás zamata remekül ellensúlyozza a csokoládé édes ízét. A málna bonbon az egyik favorit csokoládénk.

A jó kézműves csokoládé lelke ebben az esetben is a kiváló alapanyagok felhasználásában rejlik. A DantoniChocolate műhelyében gondosan válogatott minőségi alapanyagokat használunk csokoládé készítés során. Nem használunk aromát és színezékeket sem, a valódi málna íze és színe önmagában intenzív. A bonbon málna single origin Arriba tejcsokoládéval készül, mely 39%-os kakaótartalommal rendelkezik. Íze kissé karamellás és gyümölcsös. A málna bonbont 64%-os extra bitter francia étcsokoládé vonja be.

Díszítésként pedig liofilizált, azaz fagyasztva szárított málnaszemek kerülnek a kézműves csokoládé bonbon tetejére. Azért, hogy a málnaszemek roppanósak maradjanak kakaóvajjal bevont változatot választottunk. Így a málna továbbra is megőrzi természetes friss ízét. Kóstold meg a málna bonbon kézműves csokoládé!

Tudtad, hogy a málna rengeteg antioxidánst és C vitamint tartalmaz? Kiváló immunrendszer erősítő is amellett, hogy finom. Leveleit gyógynövényként használják fel és teát is készítenek belőle, melynek antibakteriális hatása van.