Menü Bezárás

Tedd teljessé otthonod berendezését!

Otthonodat te is sokkal otthonosabbá és csinosabbá varázsolhatod akár néhány lakásdekorációs tárggyal is, nem feltétlenül kell vagyonokat elköltened. A szőnyegek például meghatározó berendezési tárgyaknak számítanak, és egy helyiség alaphangulatának meghatározásában alapvető szerepük van, sőt, nélkülük a szobák hidegnek és félkésznek is tűnhetnek. Attól függően, hogy milyet választhatsz, egy szőnyeg kölcsönözhet környezetének vidám hangulatot, eleganciát, de lazaságot is. Egy szőnyeg nem csupán remekül mutat, de még a lakásban hallgató zajok ellen is véd bizonyos mértékben; ennek mértéke a szőnyeg méretétől függ, ugyanis annál hatásosabban csökkenti a plafon, a padló és a falak közötti rezgéseket. Otthonod biztonságát is növelik, ugyanis a szőnyeg nélküli csupasz padlón vagy csempén meglehetősen könnyű elcsúszni. A levegőben is kevesebb por száll, mivel egy szőnyeg a sima padlónál nagyságrendekkel több port képes megkötni.
Amennyiben minőségi, trendi, ugyanakkor kedvező áru darabokkal dobnád fel otthonod, a Szőnyeg Katalógus szőnyeg kiárusítása kihagyhatatlan alkalom a beszerzésükre. Bárhová is keresel szőnyeget, hatalmas választékunkban garantáltan megtalálod, amit szeretnél. Például, ha egy igazán stílusos és látványos szőnyegre vágysz, ami remekül mutatna hálószobádban vagy a nappaliban, a shaggy szőnyegek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Igaz, hogy az átlagosnál több porszívózást igényelnek, és nem is tartoznak a strapabíró szőnyegek közé, azonban már ránézésre is vidám, megnyugtató és otthonos hangulatot árasztanak.
A rongyszőnyeg kifejezés hallatán például valószínűleg nem trendi, vidám és strapabíró szőnyegekre gondolsz, de csak addig, amíg nem szembesülsz a Szőnyeg Katalógus rongyszőnyeg választékával. Ezek a színes, remek minőségű darabok már nem azok a klasszikus, lehetetlen szín-összeállítású, csíkos szőnyegek, amik olyan hosszú időn keresztül uralták a panellakások előtereit. Egy trendi rongyszőnyeg nem csak remekül mutat, de remekül illik előszobádba, konyhádba vagy akár a gyerekszobába is. Ha lakásod egyik folyosója kevés természetes fényt kap, vagy az ideálisnál keskenyebb, egy világos színű rongyszőnyeg képes valós méreténél jóval nagyobbnak láttatni. Ez a kis vizuális trükk egyébként minden típusú szőnyeggel működik. Akkor is tökéletesek számodra rongyszőnyegeink, ha allergiás vagy a műszálas dolgokra, vagy egyszerűen csak a természetes dolgok híve vagy, ugyanis kínálatunk minden darabja természetes anyagból, pamutból készült.
A fürdőszobaszőnyeg vásárlásakor különösen fontos az ideális darab kiválasztása, mert egy nem megfelelő anyagú szőnyeg komoly problémákat okozhat, mivel rengeteg víznek és párának lesz kitéve. Olyan tényezőkre is figyelmet kell fordítani, mint hogy könnyen mosható legyen, vagy csúszásbiztos, mivel ellenkező esetben akár testi épséged is veszélyeztetheti.
Webáruházunk szőnyeg kiárusítása során rengeteg színű és formájú szőnyeget találhatsz, azonban közös bennük a pénztárcabarát ár és a kifogástalan minőség. Légy te is elégedett vásárlóink egyike, és tedd teljessé otthonod berendezését, és válaszd ki a kedvenceidet a több ezer darabos készletünkből!