Menü Bezárás

Honlapkészítés okosan!

Manapság alapvető követelmény, hogy minden cégnek legyen honlapja. Szintén nagyon fontos, hogy honlapunk a kezdő internethasználók számára is könnyen és egyszerűen kezelhető legyen! Honlapot különböző célokkal készíthetünk, de azt meg kell tudnunk határozni, hogy mi is a honlapkészítés célja? Marketing? Értékesítés? Szolgáltatásainkhoz fűződő segítségnyújtás? Kapcsolattartás jelenlegi, ill. új vevőinkkel? Listaépítés? Egyáltalán, kik lesznek az ügyfeleink? Mit tegyenek a felhasználók?
A honlapkészítés folyamán feltöltendő szövegeket, képeket, videókat meg kell alkotni. Vállalkozásunkhoz fontos elkészíteni egy egyedi arculatot, grafikát, logót is. Lényeges a menüpontok száma, elnevezése, elhelyezése is! Ha a honlap vázszerkezete, kezdőlapja, menürendszere összeállt és aloldalai is készen vannak, akkor már jól állunk, hisz hozzáláthatunk a marketing-rendszerű kulcsszóelemek véglegesítéséhez.
Ha grafikai tervezés (webdesign) megvan, s a képeket, videókat is feltöltöttük, megtörtént az egyedi megjelenés kialakítása! A honlapkészítés következő fázisa a keresőoptimalizálás szempontjából fontos javítások és módosítások elvégzése! Ezzel tulajdonképen ki is alakult honlapunk végleges változata! Ha elégedett, akkor következik a honlap feltöltése a webhelyre, s ezzel a lépéssel a honlap nyilvánossá, bárki számára látogathatóvá válik!