Menü Bezárás

Költöztetésben számunkra nincs lehetetlen

iroda költöztetés

Immár több, mint egy évtizede tesszük lehetővé, hogy ügyfeleink számára a költözés ne egy megpróbáltatás, hanem valóságos élmény legyen.

Professzionalizmusunkkal, kedvességünkkel és ügyfélbarát hozzáállásunkkal kívánunk a piac üde színfoltja lenni, miközben a költöztetés árak minden esetben megfizethetőek. Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy sokakkal ellentétben mi mindig időben, a megbeszélt időpontban érkezünk, és ami ennél is fontosabb, mindig betartjuk a határidőket, így velünk nyugodtan tervezhet.

Csapatunk összeszokott, elhivatott szakemberekből áll, és nem alkalmi munkásokkal dolgozunk.

Munkánk színvonalát illetően nincs titkolni valónk; Facebook, illetve Google Cégem oldalunkon az értékelések publikusak, továbbá honlapunkon megtalálhatóak referenciáink is.
Lakások költöztetése és iroda költöztetés mellett műtárgyszállítással is foglalkozunk. Számunkra minden költöztetés egyformán fontos, és például egy kopottas fotelre is a lehető legjobban vigyázunk munkánk során, nyilvánvaló, hogy a több tíz, vagy akár több százmillió forintos festmények, antik bútorok, régészeti leletek vagy szobrok szállítása hatalmas tapasztalatot és rutint igényel.

Mivel különleges, rendkívül sérülékeny és értékes tárgyakról van szó, mindig egyedi csomagolás gyártása az első lépés. Ez nem a szó klasszikus értelemben vett jelentése szerinti csomagolás, hiszen a több rétegnyi csomagolóanyag mellett asztalosunk méretre szabott ládát is készít az útra, hogy a műtárgyak a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.
Vannak helyzetek, amikor nem létezik az a kifejezés, hogy „túlbiztosított”.

Műtárgyak szállításakor olyan, egyedi körülményeket is figyelembe kell vennünk, mint például a levegő páratartalma, hiszen a magas páratartalom egyes tárgyakat könnyen károsíthat.

A megfelelő technikai és csomagolási megoldások használata mellett ettől nem kell félnünk azonban.
Legyen szó tehát lakások, irodák, esetleg gyárüzemek költöztetéséről, vagy akár műtárgyak szakszerű szállításáról, a Visszük.hu a legjobb választás. Amennyiben költözést tervez, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb; garantáljuk, hogy nem fogja megbánni!