Menü Bezárás

Segítség a gondtalan utazáshoz

parkoló

Egy hosszabb, külföldi utazás számos előkészülettel és kihívással jár.

Például nyaralás esetén aggódhatunk az időjárás miatt, vagy amiatt, hogy semmi fontosat ne hagyjunk otthon, esetleg a legjobb utasbiztosítás kiválasztása miatt; azonban ha minket választ, legalább az autója miatt nem kell.

Ferihegy parkolás szempontjából nem számít túl egyszerű helynek, hiszen autóját nem hagyhatja csak úgy ott a repülőtér közelében napokra vagy hetekre. A Ferihegy Airport Parking (F.A.P.) azonban tökéletes megoldást kínál; a parkoló Vecsés területén található, mindössze néhány percnyire a Liszt Ferenc repülőtértől. Parkolónk könnyen és gyorsan megközelíthető mind Budapest, mind más városok irányából érkezve. A főváros irányából a Repülőtéri gyorsforgalmi úton haladva, a Vecsés Nyugat 400-as lehajtónál kell letérni a vecsési Fő útra. Vecsés belterületén F.A.P. logóval ellátott táblák is segítik a létesítmény megtalálását.

A Ferihegy Airport Parking nem csupán egy egyszerű parkoló; autója biztonságát az éjjel-nappali őrzés mellett nyolc kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszer garantálja.

Szolgáltatásaink részét képezi a térítésmentes reptéri transzfer a 2A vagy 2B terminálokig, illetve vissza. A forgalom, az adminisztráció és a pakolás miatt a transzferre legalább tíz-tizenöt percet érdemes számolni. A reptéri behajtási díjjal természetesen Önnek nem kell számolnia, ezt magunkra vállaljuk.
Háromszáz férőhelyes kapacitással rendelkezünk, és választhat zárt garázsaink, fedett, illetve szabadtéri beállóink közül.

Mivel az autóknak köztudottan nem tesz jót a hosszú tétlenség, bevezettük ingyenes indítóakkumulátor töltés („bebikázás”) szolgáltatásunkat is, emellett szintén ingyen lemérjük csomagjai súlyát is.

Bár szolgáltatásaink magas színvonalára mindig is nagy hangsúlyt fektettünk, áraink fapadosak, tehát olcsóak, ráadásul esetünkben semmilyen rejtett költséggel sem kell számolnia; honlapunkon található díjtáblázatunk már tartalmazza az áfát. A fizetés távozáskor esedékes, méghozzá kézpénzben; bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Parkolóhelyet foglalhat e-mailben, telefonon vagy weboldalunkon, az att található űrlap segítségével. Amennyiben a foglalás sürgős, a telefonos foglalást ajánljuk.
Amennyiben egyedi igényei merülnek fel, esetleg hosszú távra tervez velünk (legalább hat hónapra), egyedi feltételek szerinti szerződés kötésére is van lehetőség, ami személyre szabott díjazással jár. Miután parkolóhelyet foglalt, nem egy automatizált visszaigazoló e-mailt kap, hanem személyesen, saját kezűleg értesítjük a sikeres megrendelésről. Ez azonban nem feltétlenül azonnali, tehát szíves türelmüket kérjük.
Bízza ránk autóját, és utazzon annak biztos tudatában, hogy gépkocsija a lehető legjobb kezekben lesz!