Menü Bezárás

A szép lábakért minden praktikát bevethetünk

női lábak

Mindenki látott már nyári fotókat, ahol az ember fürdőruhában egy strandon pózol mondjuk egy napernyő felett.

Kezünkben koktél, vagy üdítőital, rajtunk napszemüveg és önfeledt mosoly, mivel élvezzük a nyár adta remek lehetőségeket. Strandolás vagy nyaralás, esetleg külföldi kiruccanás?

Mi a közös ezekben a képekben? Mitől lesz esztétikus a rajta szereplő nő vagy férfi? A barna bőr tenné?

Vagy a kisportolt test?! Szó se róla, az valóban esztétikus, kellemes a szemnek. Akkor biztosan a megfelelően arányos, és évszaknak megfelelő színek?! Talán!

A megoldás a bőrünkön rejlik, illetve, ami nincs ott. Nevezetesen a szőr. Egy szépen szőrtelenített test látványa önmagától értetődően kedves látvány a szemnek. Egy női láb, comb mely barna, és sima automatikusan feldobja a nyári képek hangulatát, a komfort érzetről nem is beszélve. Bizonyára minden párkapcsolatban lévő férfi ismeri a jelenetet, amikor a közelgő nyaralás előtt életük párja rászánja az időt és az energiát, hogy túl essen ezen a sokszor tényleg nagy kellemetlenséggel járó procedúrán. Vagy, aki türelmetlenebb, az elmegy egy profi szakemberhez, egy kozmetikushoz, aki megcsinálja ezt neki.

Sokfajta módszer létezik, azonban a végleges megoldásra több legjobb tipp is van, ezt minden hölgynek magán kell kikísérleteznie.

A különböző borotvák és végleges szőrtelenítések mellett az italwax gyanta kínálhat tartós megoldást erre a problémára. Az italwax egy átlátszó filmviasz, ami akár egy vékony rétegben is alkalmazható, a benne található speciális formulával, az érzékeny területekre is, mint például a hónalj vagy a bikini vonal. Már egész alacsony hőfokon olvad, igy nem áll fenn az égési veszély. Bőrbarát és pontosan követi a test vonalait, ami lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető területek szőrtelenítését is. Irritációt nem okoz, sem bőrpirt.

Így – mondhatná a reklámszlogen – nincs többé elrontott nyaralás, vagy utolsó pillanatban, kapkodva szőrtelenítés, mert ezzel a gyantával tényleg kellemesebbé tehetjük ezt a folyamatot. A borotva egyébként is hajlamos bőr irritációt okozni, mely sokáig kellemetlenné teheti a bőrfelületet. Ezt válthatja fel a gyantás megoldás. 

A szép, ápolt bőr többé nem egy kínszenvedés, vagy tortúra. Az italwax gyantával elérheti, hogy bajlódás nélkül varázsoljon sima, szőrtelen bőrfelületet bármely testrészére, legyen szó, akár hónaljról, bikinivonalról, vagy combjáról.