Menü Bezárás

Ha fűtés vagy hűtés, akkor Ódor Klíma!

windex hőszivattyúk

Mi, az Ódor Klímánál immár több, mint húsz éve foglalkozunk klímaberendezésekkel, illetve szellőző- és hűtő-fűtő rendszerekkel.

Mindig is arra törekedtünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú munkát végezzük, illetve kizárólag minőségi termékeket forgalmazzunk, azonban önmagában talán még ez sem lenne elég ahhoz, hogy évtizedekig sikeresek lehessünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre és tanulásra, hogy a legújabb technológiákat is alaposan megismerjük és felhasználhassuk.

A környezeti energia felhasználására nagymértékben támaszkodó hőszivattyús technológia napjainkban egyre inkább előretör, mivel az üzemeltetés hatékony, gazdaságos és környezetbarát is. Hogy a legújabb kihívásoknak is megfelelhessünk, szövetségre léptünk az észak-olasz Windex Grouppal, aminek köszönhetően termékpalettánkon számos Windex hőszivattyú, fan coil és klíma található, de Windex folyadékhűtők is kizárólag tőlünk kaphatóak Magyarországon. Természetesen nem egy márkakereskedés vagyunk, tehát egyéb márkák termékeit is kínáljuk.

Erős mérnöki hátterünknek köszönhetően képesek vagyunk a berendezések vezérlését és belső felépítését a különböző felhasználói igényekhez igazítani.

A hőszivattyús rendszerek telepítése nem gyerekjáték, és a legkisebb hiba is eredményezhet rendkívül jelentős anyagi károkat, ezért semmiképpen se bízza az ilyen munkát másra tapasztalt és szakképzett szakembereken kívül. Ránk a beszerelés és üzembehelyezés mellett számíthat a szükséges javításokkal és karbantartással kapcsolatban is.

Sokan nem tudják, de napelemekkel párosítva a hőszivattyú működtetése történhet akár teljesen ingyen is a megfelelő körülmények mellett. Amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy hőszivattyús fűtés, illetve hűtés használatával akár teljes mértékben mellőzhető a fosszilis energiahordozók használata.

Kínálatunkban megtalálhatóak a kisebb teljesítményű készülékek mellett azok is, amik elég nagy teljesítményűek ipari vagy kereskedelmi célú épületek lehűtésére vagy felfűtésére is.

Tevékenységi körünk azonban nem merül ki ennyiben: Keszthely és Hévíz 50 kilométeres körzetében vállaljuk légtechnikai rendszerek higiéniai felülvizsgálatát, illetve poros légcsatornák tisztítását. Ehhez a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésünkre. Mindezeken felül rendelkezünk VDI6022 szerinti képesítéssel is, és nagy tapasztalatunk van élelmiszerhigiéniai, továbbá tisztatér technikai fertőtlenítés területén.
Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot mielőbb, és kérjen árajánlatot!