Menü Bezárás

Dobjuk fel az otthonunkat szőnyegekkel

perzsa szőnyeg

Biztosan mindenki érezte már azt az otthonában, hogy még valami hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Persze sokan itt nagyobb átalakításokra gondolnak, pedig sokkal egyszerűbben is feldobhatjuk az otthonunkat.

Gondoljunk csak bele, hogy egy szép szőnyeg is mennyire megtudja változtatni a helyiségek kinézetét és hangulatát, így a mi otthonunkba is tökéletes megoldás lehet. Persze láthatjuk, hogy már rengeteg féle szőnyeg közül választhatunk, de a gépi perzsa szőnyeg a legjobb választás lesz a számunkra, mert nagyon szépek és mutatósak. Nem csak a nappaliba teríthetjük le őket, hanem bármelyik helyiségbe, mert mindenhol nagyon jól mutatnak.

Ha pedig mintás és színes darabokat választunk, akkor még jobban feldobhatjuk a helyiségeket, amitől a kedvünk is sokkal jobb lesz. Hiszen sokkal jobb egy olyan lakásba hazamenni, ami feltölt bennünket, ezért ezt tartsuk szem előtt, amikor berendezzük.

Gépi perzsa szőnyeg tulajdonságai:

A klasszikus gépi perzsa szőnyegeket különösen azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőségi és esztétikus termékeket a klasszikus hangulatú belső térbe, és kedvezőbb áraik miatt vonzóbb választásnak bizonyulnak, mint a kézzel csomózott szőnyegek vagy kézzel szőtt szőnyegek. Ezek a gépi szőnyegek poliészterből készülnek. Hálószoba szőnyegként is használhatjuk. Kedvező árfekvésű szőnyeg magas minőségben. Változatos mintáikkal és színeikkel egyedi hangulatot adnak, nappali vagy akár mint, előszoba szőnyeg.

A gépi szőnyeg tisztítása:

A gépi szőnyeg tisztítása nem igényel szakértelmet. A kisebb foltokat enyhén nedves ronggyal érdemes kitisztítani. Nem várja meg amíg a szennyeződés megszárad a szőnyegen. Lehetőleg a szennyeződéskor, azonnal meg kell kezdeni a tisztítást. Az erősebb foltokat szőnyegtisztító habbal tisztíthatjuk.

Akril perzsa szőnyegről:

Az akril szintetikus alapanyag, több hasznos tulajdonsággal bír: lágy, mégis strapabíró. Könnyen tisztítható és szárítható,  a belőle készült szőnyeg megtartja a formáját, nem bolyhosodik. Ragyogó színüket vegyszeres tisztításnál is tökéletesen megőrzik.