Menü Bezárás

Legyen Ön is a Szép-kártya program részese!

Szép-kártya elfogadóhely

Több mint 40 ezer Szép-kártya elfogadóhely, egymillió körüli kártyabirtokos, és több mint húszezer szerződött munkáltató nem tévedhet. A kártyaprogram működési szabályait is folyamatosan a szereplők igényeihez alakítják, azért, hogy még többet adhasson!

Minden Szép-kártya elfogadóhely arra törekszik, hogy kártyabirtokos vendégei, ügyfelei számára a lehető legjobbat nyújtsa. A Széchenyi Pihenő Kártya programban részt vevő szolgáltatók száma meghaladta a 40 ezret, így a kártyatulajdonosok országszerte egyre több helyen ismerhetik meg az utalványkártya előnyeit és kényelmét.
Portálunkon szeretnénk segíteni a kártyával rendelkező dolgozóknak, a juttatást biztosító munkáltatóknak, és a szolgáltatásaikat kínáló Szép-kártya elfogadóhelyeknek, hogy naprakész híreinket, információinkat olvasva, még könnyebben használhassák ki a Szép-kártya program minden lehetőségét. A Pihenő kártya ugyanis tényleg hasznos juttatási forma.

A kártya három alszámlája rengeteg szolgáltatási formát elérhetővé tesz a dolgozók, fő- és társkártya-tulajdonosok számára. A plasztikot jellemző kedvező adóterhek és járulékok pedig a munkáltatók, valamint a szolgáltatók számára jelentenek pozitívumokat. Ugyanis, míg a munkáltató a Pihenő Kártya formájában évente 450 ezer forintot biztosíthat igazán kedvező feltételekkel a dolgozói részére, addig a Szép-kártya elfogadóhely számára a fix, alacsony jutalékfizetési kötelezettség, és a lényegesen rövidebb átfutási idő nyújt segítséget.

Emellett, az is tapasztalat, hogy a kártyával rendelkezők – bármilyen szolgáltatásról, termékről legyen szó – a kártyás fizetések alkalmával többet költenek, mint készpénzes fizetés során.

Ismerje meg Ön is alaposan a Széchenyi Pihenő Kártyát! Informálódjon oldalainkon az aktualitásokról, legyen akár friss vagy már tapasztalt kártyabirtokos, szerződött Szép-kártya elfogadóhely, vagy szerződést kötő munkáltató.