Menü Bezárás

Erotikus munkát ma már egyre többen vállalnak

Erotikus munka

„Az interneten egyre elterjedtebbek a különféle „”okosított”” szexuális jellegű hirdetések. Magyarország egyik legismertebb napilapjában is több tucatnyi Erotikus munka hirdetést lehet találni „”ismerkedne””, „”kapcsolatot keres”” és egyéb furfangos módon megfogalmazott hirdetéssel lehet találkozni. A hirdetés szövegéből egy gyakorlott olvasónak már azonnal feltűnik, hogy itt nem komoly mint inkább alkalmi kapcsolatról van szó, ami természetesen ellenszolgáltatás fejében történik. A hirdetések döntő többsége nőket, míg elenyésző százalékban férfiakat is tartalmaz.

– Több hirdetőt megkérdeztünk, helyesebben szerkesztőségünk munkatársai érdeklődtek az úgynevezett „”alkalmi kapcsolatok”” iránt és a szexuális szolgáltatások bő listáját kapták meg, nem szokványos részletességgel, kitérve minden egyes részletre és ezek áraira is. Majd a beszélgetések végén a miértre szinte egyöntetű választ adtak : ezzel a munkával sokkal egyszerűbben és gyorsabban kereshető meg a „”napi betevő””. De itt álljunk is meg egy szóra, ugyanis személyes beszámolókra alapozva, nyugodt szívvel jelenthetem ki, hogy nem csak a megélhetésről van szó, hanem olykor ennél sokkal többről is. Ismerjük ugye a mondást „”könnyen jött, könnyen megy „” , ez a szex iparban dolgozókra a legjobban igaz sajnos, mert egy idő után olyan természetessé válik az ilyenfajta pénzkereset, hogy már nem látják semmilyen értékét az ilyen módon „”megkeresett”” pénznek és amilyen gyorsan és mondhatni egyszerűen jött, sajnos olyan gyorsan meg is vállnak tőle. Nem látják az árakat és ha mégis akkor sem okoz problémát és gondolkodás nélkül vesznek meg bármit amire szükség van, a nagyobb problémát az okozza amikor olyan dolgokat is amire nincs szükség vagy éppen indokolatlanul magas áron. A legjellemzőbb a különböző ruhák, cipők és egyéb kényelmi termékek vásárlása mint mobil telefon, stb… Nem véletlen, hogy a legtöbb szex iparban dolgozónak szép és nem olcsó „”Alma”” termékei vannak, ez lehet akár táblagép vagy éppen mobiltelefon. Az ékszerek pedig már egy külön történet lenne, ami azt gondolom egy másik cikket igényelne.

Információnk szerint amit a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete adatai is alátámasztanak 10.000 – 12.000 körülire tehető azon személyek száma akik testükből élnek meg és ne feledjük, hogy ezen szám még ha csak néhány százaléka is, de az erősebbik nemből kerül ki.
Ezen szervezet egyik közleményében pedig hivatalosan is elismerte, hogy ennek a magas számnak a legfontosabb oka a gazdasági helyzet és az ezzel járó munkanélküliség.
Tény : Sajnos egyre több felsőfokú végzettségű is kénytelen erotikus munkát vállalni megélhetési problémák miatt, nagyon sok esetben pedig a gyerekek is közre játszanak, vagyis azért vállalják ezt a fajta munkát, hogy gyermekeiket tudják ellátni.
– Egy internetes oldalon felvetődött kérdésre, miszerint hogyan tud a gyermeke szemébe nézni valaki, ha ilyen munkát vállal egy érdekes és tanulságos válasz született : hogyan nézzen a szemébe, ha még ételt sem tud biztosítani!