Menü Bezárás

Erotikus munka közben tökéletes időtöltés: hallgass zenét!

erotikus munka

El sem tudnám képzelni az életem zene nélkül! Nincs olyan hogy rossz alkalom egy kis zenére. Minden érzelmet megélhetsz általa, legyen az szerelem, szomorúság, harag… De egyben nyugtató jelleme is van, épp ezért alkalmas minden nemű erotikus munka közben egy kis relaxáció gyanánt. Lehetsz akár a konyhában, kocsiban, és természetesen akár a hálószobában.. egy kellemes dallam mindig jót tesz!:)
Mikor még gyerek voltam, folyton bajba keveredtem a szüleimnél, mert álladóan a fülemben volt a füles, és kizártam a világot. Ez is egyfajta megoldás arra, ha az ember kicsit el akar szakadni a mindennapi gondjaitól. Én személy szerint úgy gondolom ez a jobbik eset. Annyi rosszat hall az ember, miközben pedig a zenével gyógyítani lehetne! A zene számomra mindig azt a hatást kelti, hogy szabadon engedi a lelkem! Ilyenkor úgy érzem magam, mint egy énekes vagy színész, sosem tudom megállni, hogy ne énekeljek és játsszak én is, mintha valahol máshol lennék. Talán pont ez a zene lényege, olyan helyre repít, ahova máshogy nem tudsz eljutni. A megfelelő zenével képes vagy elfelejteni mindent, vagy épp emlékezni olyanra, amire eddig sosem.
Rengeteg pozitív hatása van, ezek közül csak egy pár:
• Fájdalom enyhítésére szolgál
• Motiválja az embereket, hogy dolgozzanak keményebben (edzésnél pl.)
• Javítja a motivációt és a teljesítmény.
• Segít, hogy kevesebbet egyél
• Csökkenti a stresszt.
• Emeli a hangulatod vezetés közben.
• Enyhíti a stroke betegség kockázatát.
• Enyhíti a depresszió tüneteit
A zenét többek közt terápiaként is elkezdték használni évszázadok óta, mind a mai napig! Mivel visszaállítja az energiaszinted, javítja a hangulatod. és segíti a test gyógyulását!
Az erotikus munka közben szintén hasznos hatásai vannak, hisz hangulatjavító. Itt gondolok például egy kellemes szenvedélyes zenére, azonnal érezni fogod a jótékony hatását.. Ezen felül segít pihenni, relaxálni, amire minden embernek szüksége van, neked is, és a vendégednek is. Manapság annyi féle zenei stílus közül lehet választani, hogy nincs olyan ember, aki ne találná meg a saját stílusához illőt.