Menü Bezárás

A MarilyNails építőzseléje, a legjobb választás

műköröm építés

Műkörmösként nagyon fontos megtalálni azokat a minőségi anyagokat, amikkel tökéletes körmöket építhetünk a vendégeink számára.

Ne keresgéljünk tovább, ugyanis a MarilyNails építőzseléi biztosan nem fognak csalódást okozni a számunkra, ugyanis egy remek középkategóriás csúcstermék.

A MarilyNails egy olyan márka, amely már több mint 10 országban elérhető, a népszerűsége pedig csak egyre nő, a tökéletes minőségű termékeinek köszönhetően.

Az anyagokat kezdők és nagy rutinnal rendelkezők is egyaránt használhatják, hiszen nagyon könnyen kezelhetőek, és az áruk is nagyon vevőbarát.
Az utóbbi években egyre inkább elterjedt az igényes műköröm viselése a hölgyek körében, így a régebben közkedvelt porcelán anyag helyett, már inkább a könnyebb zselés anyagok lettek a közkedveltebbek. A zselék rövid visszafogott, vagy éppen hosszabb díszített körmök elkészítéséhez is tökéletes, így minden szalonban ideális társ lesz a mindennapokban.

A minőségi építő zselé, a legközkedveltebb színekben található meg, átlátszó, fehér vagy éppen a közkedvelt rózsaszín színekben, így a legnépszerűbb francia köröm is könnyedén elkészíthető belőle.

A zseléket megtalálhatjuk sűrűbb és lágyabb állagban is, így biztosan mindenki megtalálja a számára legjobban kezelhető anyagot.
Az építőzselék tökéletesen tapadnak, de ha hosszabb körmöket építünk vele, akkor érdemes a még tökéletesebb és tartósabb eredményért használni alá egy vékony réteg ArchiBase gélt, így biztosan megelőzhető az anyag fellevegősödése. Az építőzselék UV és LED lámpában is tökéletesen átkötnek, így minden szalonba tökéletesen beépíthető anyag. Persze azt érdemes tudni, hogy UV lámpában 3 perc a kötési ideje, míg LED lámpában ennél lényegesen kevesebb egy- másfél perc, így ha időt szeretnénk spórolni a munkánk során, akkor érdemesebb erősebb LED lámpát választani.

Kötés után a zselé nagyon könnyen reszelhető, ami szintén nagy előny, hiszen így a kezünk sem fog annyira elfáradni a nap végére. Az clear építőzselébe egy kis meglepetést is csempésztek a számunkra, ugyanis reszelés közben nagyon kellemes citrus illatot áraszt, ami a vendégeinket is biztosan elfogja varázsolni.

Erősítsünk az építőzselével rövidebb körmöket, vagy készítsünk extrém hosszabb körmöket a segítségével, a végeredmény minden esetben tökéletes és tartós lesz, ezért válasszuk bátran a MarilyNails zseléit, mert biztosan nem fogunk benne csalódni. Így a munkánk nem csak szép, hanem minőségi és tartós is lesz, így a vállalkozásunk számára az egyik legjobb választás lesz, amikor elkezdünk ezekkel a csodazselékkel dolgozni.

A MarilyNails folyamatosan azon dolgozik, hogy a lehető legjobb termékeket állítsa elő a szakemberek számára, ezért figyeljük az újdonságokat, hogy ne maradjunk le semmiről. Ez a termékcsalád azoknak a körmös szakembereknek készült, akik a kedvező árak mellett, szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani a vendégeik számára, ezért válasszuk bizalommal.