Menü Bezárás

A valódi rezsicsökkentés Windex hőszivattyúval

Fan Coil Unit

Amennyiben épp építkezik, és fűtés mellett az ingatlan hűtésére is szükség lesz, a hőszivattyú észszerű és modern megoldást jelent, ami egyúttal rendkívül gazdaságos is, különösen hosszabb távon számolva.

Mivel a hőenergia legnagyobb részét a környezetből vonja ki, ezért kevés villamos energiát fogyaszt, ami az alacsony rezsiköltségeken is meglátszik.

További előnyük például a gázzal történő fűtéssel szemben, hogy nem kell gázkémény, gázterv, gázkazán és gázbekötés, továbbá nem kell félni a szénmonoxid szivárgásától vagy gázrobbanástól. Az üzemeltetés mellett karbantartása is olcsó.

Ha érdeklődik ezen energiatakarékos megoldások iránt, keresse az Ódor Klíma 2000 Kft-t!

Cégünk a 2021-es évtől kezdődően szorosan együttműködik a Windex Grouppal, aminek köszönhetően kiváló minőségű Windex hőszivattyú, folyadékhűtő, hőleadó vagy fan-coil kizárólag tőlünk kapható egész Magyarországon. A hőszivattyúk nem csupán új ingatlanok esetében jelentenek ideális megoldást, hanem abban az esetben is, ha már az épület rendelkezik fűtési rendszerrel, például gázkazánnal, de annak fenntartása túl drága, illetve javításra szorul.

Az általunk forgalmazott Windex folyadékhűtők rendkívül nagy hűtési spektrumot fednek le, ugyanis termékpalettánk 5kW-tól egészen 1MW teljesítményig terjed. Cégünk erőssége, hogy a vezérlést és a belső szerkezetet tekintve mindig az aktuális projekthez tudunk igazodni, és a paramétereket az építészeti, gépészeti sajátosságokhoz alakítjuk. Kínálunk beltéri és kültéri folyadékhűtőket is. Legyen szó bármelyik géptípusról is, azt képesek vagyunk fűtési üzemre is alkalmassá tenni egy különleges hűtőköri kialakítás segítségével, így nem kell a komforttér fűtéséről külön gondoskodni.

Gyakori elvárás a hűtés során keletkező jelentős mennyiségű hulladékhő hasznosítása is; ez jelentős megtérülést eredményez, méghozzá környezetbarát módon.
Ha szeretne értesülni aktuális híreinkről, legújabb termékeinkről, akcióinkról illetve eseményeinkről, kövesse közösségi médiás profiljainkat!